Pätkiskakku

Margariini ja pätkikset sulatetaan kattilassa.

Kananmunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vähän jäähtynyt sulatus vaahtoon.

Kuivat aineet sekaisin ja valmista veteen kaakao.

Lisää taikinan joukkoon.

Laita taikina korppujauhotettuun n.0,9 L kokoiseen rengasvuokaan.

Paista 175 asteessa n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Miara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 5.3g38kcal0g0g4.2g0g
Pätkis minibites 1 kpl (Fazer), annos 5g5.3g26kcal0.2g3.2g1.3g0g
Kananmuna kuoreton 5.6g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.1g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, fazer0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g244kcal3.6g28.4g12.6g0.6g
Valittu annoskoko35g122kcal1.8g14.2g6.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g61kcal0.9g7.1g3.2g0.2g
Arvot/100g100g348kcal5.1g40.5g17.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278594