Juustomunakas Tampula

2 munaa, 2 rkl vettä, sinileima emmentalia raastettuna 15 g, poutapäivää paistamiseen.

Hyppysellinen suolaa ja paprikajauhetta.

Sekoita munat, vesi ja mausteet ja paista pannulla kunnes seos on hyytynyt.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kn juusto on lähes sulanut, käännä puolikkaaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Tampula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Vesi6.6g0kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima (Arla)3.3g13kcal1g0g1g0g
Poutapäivä voista ja rypsiöljystä1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g109kcal8g0.2g8.8g0g
Valittu annoskoko35g55kcal4g0.1g4.4g0g
Annoskoko puolitettuna18g27kcal2g0.1g2.2g0g
Arvot/100g100g156kcal11.4g0.3g12.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316134