Gluteeniton siemennäkkäri

Sekoita ainekset ja levitä kahdeksi ohueksi levyksi pellille.

Paista kauniin ruskeaksi.

Leikkaa levyt 12 osaan ja aseta uuniin(kiertoilma) kuivumaan 50 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa

Ankkavankka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g6.1g7.9kcal0.3g0.3g0.6g0g
Auringonkukansiemen 5.2g31kcal1.2g0.7g2.6g0.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.1g21kcal0.8g0.2g1.8g0.4g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2.6g1.6kcal0.3g0.1g0g1.9g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g3.1g15kcal0.8g1g0.9g0.9g
Fiber husk (1rkl=10g)0.5g0.1kcal0g0g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Kumina mauste (Mausteet), annos 2g1g3.9kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki6.9g3.9kcal0.6g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g187kcal9.8g6.6g13.4g8g
Valittu annoskoko35g94kcal4.9g3.3g6.7g4g
Annoskoko puolitettuna17g47kcal2.5g1.7g3.4g2g
Arvot/100g100g269kcal14.1g9.5g19.3g11.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339415