Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita13g42kcal1.3g8.5g0.3g1.7g
Vehnäjauho, sunnuntai8.5g30kcal1g6g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 10g3.1kcal0.3g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g183kcal5.2g31.6g4g4g
Valittu annoskoko35g91kcal2.6g15.8g2g2g
Annoskoko puolitettuna18g46kcal1.3g7.9g1g1g
Arvot/100g100g261kcal7.4g45.1g5.7g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760