Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 1.6g3.6kcal0.2g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pinaatti 27g3.5kcal0.4g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g46kcal1.4g0.8g4g0.8g
Valittu annoskoko35g23kcal0.7g0.4g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal0.4g0.2g1g0.2g
Arvot/100g100g65kcal2g1.1g5.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790