Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g26g25kcal2.1g3.7g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g102kcal4.4g8.6g5.6g4.2g
Valittu annoskoko35g51kcal2.2g4.3g2.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna18g26kcal1.1g2.2g1.4g1.1g
Arvot/100g100g145kcal6.3g12.3g8g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678