Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 11g40kcal0.9g8.6g0.1g0.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 11g18kcal3g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Valkoviini kuiva 3.1g2.1kcal0g0g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g1.3g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.5g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g3.9g4.8kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g154kcal9g19.8g3.8g0.6g
Valittu annoskoko35g77kcal4.5g9.9g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g39kcal2.3g5g1g0.2g
Arvot/100g100g220kcal12.9g28.3g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680