Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,36.9g4.5kcal0.8g0.3g0g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)3.4g25kcal0g0g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.6g12kcal0.4g2.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit5.5g1.2kcal0.2g0.1g0g0.1g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g5.5g10kcal1.2g0.1g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.5g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g156kcal6.6g6.6g11.2g0.4g
Valittu annoskoko35g78kcal3.3g3.3g5.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g39kcal1.7g1.7g2.8g0.1g
Arvot/100g100g223kcal9.4g9.4g16g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245