Neppiksen karppi kanavuoka 2

Paista kanat, sipuli ja chili, mausta, laita vuokaan pavut ja parsakaalit sekä kerma että kesäkurpitsa lastus/suikaleet.

Heitä kanapaistos päälle ja ripottele kuorrutteeksi juustoraastetta.

Anna olla uunissa 30-45 min 225 asteessa folion alla --> ota folio pois ja anna juuston "ruskistua"

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Neponsson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistisuikale maustamaton (Kariniemen), annos 250g18g26kcal3.3g0g1.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 20g1.8g5.6kcal0.3g0.1g0.4g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 3.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parsakaali pakaste Rainbow1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Eldorado sinihomejuusto1.8g7kcal0.3g0g0.6g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g126kcal8.2g1.2g9.4g0.2g
Valittu annoskoko35g63kcal4.1g0.6g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g32kcal2.1g0.3g2.4g0.1g
Arvot/100g100g180kcal11.7g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300272