Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 7g11kcal0.8g0.4g0.7g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%5.9g7.6kcal0.2g0.1g0.8g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)3.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Ketsuppi, Felix0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g50kcal2.2g3g3.4g0g
Valittu annoskoko35g25kcal1.1g1.5g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal0.6g0.8g0.9g0g
Arvot/100g100g71kcal3.1g4.3g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609