Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)15g16kcal3.2g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.9g6.1kcal0g0g0.7g0g
Sipulikuutiot rainbow3.6g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)7.3g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Punaviini 5.5g3.9kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g65kcal6.8g2g2.2g0.4g
Valittu annoskoko35g32kcal3.4g1g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal1.7g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g92kcal9.7g2.8g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260351