Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g8.6g8.2kcal1.7g0g0.1g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti 7g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Kurkku, tuore3.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g5.5g5.5kcal0.4g0.9g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 3.9g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.8g3kcal0.3g0g0.2g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g62kcal5.2g2.6g3g0.4g
Valittu annoskoko35g31kcal2.6g1.3g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal1.3g0.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g89kcal7.4g3.7g4.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121787