Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 9g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g4.7g5.4kcal0g0.3g0.5g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste9g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lohifilee 12g23kcal2.2g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g76kcal5g4.6g4.2g0.6g
Valittu annoskoko35g38kcal2.5g2.3g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal1.3g1.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g108kcal7.1g6.5g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908