Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)3.5g13kcal1.1g0g0.9g0g
Parsakaali brokkoli 7g2.5kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu7g21kcal0.3g0.3g2.1g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell11g12kcal2.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g144kcal8.4g1.2g11.4g0.4g
Valittu annoskoko35g72kcal4.2g0.6g5.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g36kcal2.1g0.3g2.9g0.1g
Arvot/100g100g206kcal12g1.7g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382