Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g21g6.5kcal0.2g1.5g0g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)9g21kcal1.8g0g1.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.3g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g69kcal5.4g3.2g4g0g
Valittu annoskoko35g35kcal2.7g1.6g2g0g
Annoskoko puolitettuna18g17kcal1.4g0.8g1g0g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.6g5.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353