Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 10g12kcal2.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha porsaan 12%5.2g11kcal0.9g0g0.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.9g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Tomaattimurska, 1 prk5.2g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä1.3g4kcal0.1g0g0.4g0g
Juusto, mozzarella 1.3g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper5.2g18kcal0.6g3.7g0.1g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g132kcal8.2g8.4g6.8g0.2g
Valittu annoskoko35g66kcal4.1g4.2g3.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g33kcal2.1g2.1g1.7g0.1g
Arvot/100g100g187kcal11.6g11.9g9.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662