Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.8g0g1.4g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g9g24kcal0.4g0.3g2.5g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g4.7g5.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g3.5g6.5kcal0.9g0g0.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g115kcal6.6g1.4g9.4g0.2g
Valittu annoskoko35g58kcal3.3g0.7g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g29kcal1.7g0.4g2.4g0.1g
Arvot/100g100g163kcal9.4g2g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870