Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 8.6g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g12g20kcal2.3g0g1.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 4.7g8.3kcal0.1g0.1g0.8g0g
Emmental juustoraaste valio2.3g9kcal0.7g0g0.7g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)7.8g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g84kcal6.4g1.8g5.4g0.4g
Valittu annoskoko35g42kcal3.2g0.9g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g21kcal1.6g0.5g1.4g0.1g
Arvot/100g100g120kcal9.1g2.6g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768