Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa11g1.9kcal0g0.3g0.1g0.1g
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g9g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g7.7g7.7kcal0.5g1.1g0.1g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g1.8g7.5kcal0.5g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g47kcal2.2g4.4g2g0.8g
Valittu annoskoko35g24kcal1.1g2.2g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g12kcal0.6g1.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g67kcal3.1g6.3g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193