Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 4.9g15kcal0.9g2.4g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 5.4g12kcal0.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g54kcal3.6g4.8g1.8g1g
Valittu annoskoko35g27kcal1.8g2.4g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal0.9g1.2g0.5g0.3g
Arvot/100g100g76kcal5.1g6.8g2.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470