Savuporojuureskeitto

Keitä juurekset ja perunat vedessä.

Voit myös freesata juurekset ensin.

Soseuta kypsinä sauvasekoittimella.

Lisää maitoa ( ei välttämättä) ja sulata joukkoon sulatejuusto.

Leikkaa sekaan savuporosilppua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Setsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutio (Pirkka), annos 300g7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 8.2g6.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Poron kylmäsavupaisti (Pirkka), annos 8g1.7g2.9kcal0.5g0g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 0.7g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Kevytmaito (Valio)2.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g30kcal2g3.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko35g15kcal1g1.7g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g8kcal0.5g0.9g0.2g0.1g
Arvot/100g100g43kcal2.8g4.8g0.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110919