Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 7g2.7kcal0g0.5g0g0.2g
Karpalo 7.3g2.4kcal0g0.3g0.1g0.2g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow3.5g12kcal0.4g2.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g34kcal0.8g6.6g0.4g0.8g
Valittu annoskoko35g17kcal0.4g3.3g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g9kcal0.2g1.7g0.1g0.2g
Arvot/100g100g48kcal1.1g9.3g0.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832