Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 3.4g7.6kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g79kcal6.4g1g5.4g0.4g
Valittu annoskoko35g39kcal3.2g0.5g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g20kcal1.6g0.3g1.4g0.1g
Arvot/100g100g112kcal9.1g1.4g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667