Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 6.3g7kcal1.3g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 6.3g2kcal0g0.3g0g0.2g
Lanttu 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 3.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)5g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.2g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g27kcal3g2g0.4g0.8g
Valittu annoskoko36g14kcal1.5g1g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g7kcal0.8g0.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g38kcal4.2g2.8g0.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280