Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 2.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.8g15kcal1.7g0g0.9g0g
Sipuli 3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.3g0.6kcal0g0g0.1g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g9g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g51kcal3.8g2.8g2.6g0.4g
Valittu annoskoko36g25kcal1.9g1.4g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal1g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g72kcal5.4g3.9g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484