Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.3g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana70g38kcal2.6g2.2g1.8g0.4g
Valittu annoskoko35g19kcal1.3g1.1g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g9kcal0.7g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g53kcal3.7g3.1g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177