Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g1.8g5.6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g1.8g6.4kcal0.1g1.3g0g0.1g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan2.6g9kcal0.2g2g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g1g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkoviini kuiva 6.2g4.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g59kcal1.2g9.6g0.6g0.6g
Valittu annoskoko35g29kcal0.6g4.8g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g15kcal0.3g2.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.6g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275