Kaalikääryleet

Keitä riisit kypsäksi(lihaliemikuutio vedessä)
kuullota sipuli pannussa (vähän voita)
sekoita jauheliha, kanamunat, mausteet, kerma,
sipuli, riisi löysäksi taikinaksi.

Keitä kaali kevyesti suolatussa vedessä.

Irrota lehdet sitä mukaan kun irtoavat hyvin.

POista kovat kannat.

Laita täytettä lehdelle n.0,5 dl ja kääri rullalle.

Laita kääryleet vuokaan sauma puoli alaspäin ja voitele voilla.

Laita kaalin keitinlientä lisäksi jos kääryleet näyttävät paiston aikana kuivilta.

Paista 175 astetta 40min ja käännä kääryleet.

Paista vielä 20 min ja vielä 20 min foliolla peitetttynä.

Nam, nam. sitten vaan herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Nuusku0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, annos 100g18g4.2kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 5.9g8.1kcal1.1g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Pitkäjyväinen tumma riisi keittämätön (Pirkka), annos 85g2g7.2kcal0.2g1.5g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli, annos 20g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)0g0kcal0g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.4g0.2kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)3.9g6.2kcal0.1g0.1g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g68kcal3.2g4.6g4g0.6g
Valittu annoskoko35g34kcal1.6g2.3g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g17kcal0.8g1.2g1g0.2g
Arvot/100g100g96kcal4.5g6.5g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106199