Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 27g6.4kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g34kcal1.6g3g1.4g1.4g
Valittu annoskoko35g17kcal0.8g1.5g0.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna18g9kcal0.4g0.8g0.4g0.4g
Arvot/100g100g48kcal2.3g4.2g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664