Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7.8g25kcal2.1g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Makaroni, tumma 7.8g28kcal1.1g5.1g0.2g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.4g6.8kcal0.5g0g0.5g0g
Tomaattipyree (Felix)2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g10g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g140kcal9g11g6g1g
Valittu annoskoko35g70kcal4.5g5.5g3g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g35kcal2.3g2.8g1.5g0.3g
Arvot/100g100g198kcal12.7g15.6g8.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710