Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%7.8g8.6kcal0.2g0.2g0.8g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.6g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)6.5g22kcal0.8g4.3g0.1g0.5g
Tonnikala vedessä 7.8g8.2kcal1.8g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g111kcal6.8g10g4.8g1.6g
Valittu annoskoko35g56kcal3.4g5g2.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna18g28kcal1.7g2.5g1.2g0.4g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.2g6.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047