Zucchinivuoka

- Paista sipulit ja jauhikset, lisää tomaattimurska ja mausteet (suola, mustapippurirouhe, chili).

- Viipaloi kesäkurpitsat ja palsternakka, jälkimmäinen hieman ohuemmaksi.

- Lado vuokaan vuorotellen, palsternakan laitoin alimmaksi ja kesäkurpitsaa päällimmäiseksi.

- Paista 200 asteessa 10-15 min, laita päälle puolitetut miniluumutomaatit ja alenna lämpö 175 asteeseen.

Paista vielä n. 20 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Therese
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7.3g23kcal2g0g1.7g0g
Yrttimaustettu paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 14g2.5kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Palsternakka 1.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g62kcal4.4g2.6g3.6g0.2g
Valittu annoskoko35g31kcal2.2g1.3g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g15kcal1.1g0.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g87kcal6.2g3.7g5.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390929