TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen6.3g8.7kcal1.2g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g3.1g4.7kcal0.5g0.1g0.3g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 24g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g45kcal3.6g1.6g2.6g0.6g
Valittu annoskoko36g23kcal1.8g0.8g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g11kcal0.9g0.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g64kcal5.1g2.3g3.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546