Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%7.8g13kcal1.6g0g0.8g0g
Juusto, Valio arkijuusto3.1g10kcal0.8g0g0.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g2.1g6kcal0.4g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g80kcal6g1.4g5.8g0.2g
Valittu annoskoko35g40kcal3g0.7g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g20kcal1.5g0.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g114kcal8.5g2g8.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283712