Kana-feta-salaatti

Kypsennä kana ensin, että ehtii jäähtyä hetken.

Pilko ja sekoita muut.

Mausteeksi päälle tippa oliiviöljyä, tippa viinietikkaa ja ja ripaus pippuria.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Sardeba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea4.9g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g4.8g1kcal0g0.2g0g0.3g
Kurkku 4.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 3.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Apetina Feta 3% (100g)3.3g3.7kcal0.6g0.1g0.1g0g
Atria pehmeän pippurinen ohut leike broilerin fileestä n.92 g kpl kypsennettynä13g17kcal2.5g0.2g0.7g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g52kcal6.4g1.6g2g1g
Valittu annoskoko35g26kcal3.2g0.8g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g13kcal1.6g0.4g0.5g0.3g
Arvot/100g100g73kcal9.1g2.3g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189990