Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 11g3.9kcal0.5g0.2g0g0.3g
Aura Gold homejuusto, Valio2.8g10kcal0.6g0g0.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%3.1g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g39kcal2.4g1.2g2.2g0.6g
Valittu annoskoko35g19kcal1.2g0.6g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g10kcal0.6g0.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g55kcal3.4g1.7g3.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675