Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.9g10kcal0.4g1.6g0.2g0.3g
Vehnälese 1.1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 1.5g7.9kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g145kcal4.4g24.8g2.6g2.4g
Valittu annoskoko35g73kcal2.2g12.4g1.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna18g36kcal1.1g6.2g0.7g0.6g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383