Janssoninkiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan perunasuikaleista n. puolet sekä pilkkomasi sipuli.

Sekoita tasaisesti.

Asettele janssonfileet (ota liemi talteen!!) perunoiden päälle.

Peitä fileet perunasuikaleilla.

Sekoita kermat, janssoninliemet, suola sekä pippuri ja kaada seos tasaisesti vuokaan.

Laita uuniin ja anna hautua niin kauan että neste on poistunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikale (Apetit)18g13kcal0.3g2.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Janssonfile (Abba), annos 100g2.8g3.9kcal0.3g0.4g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.8g10kcal0.1g0.1g1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g9g5.1kcal0.3g0.6g0.2g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g65kcal2g8.2g2.8g0g
Valittu annoskoko35g33kcal1g4.1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna18g16kcal0.5g2.1g0.7g0g
Arvot/100g100g92kcal2.8g11.6g4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113411