Juustokala paprika+sipuli (karppi)

Sipulisilppu ja paprikat vuuan pohjalle.

Päälle kalat+ mausteita oman maun mukaan.

Keskenään sekoitetut kerma + kermaviili ja juustoraaste kipataan päällimmäiseksi ja paistetaan 200 asteessa kolme varttia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 567 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.2g15kcal1.2g0.1g1.1g0g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g13g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Seiti fileitä Findus8.3g5.8kcal1.3g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g2.1g7.1kcal0g0.1g0.8g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g4.2g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g70kcal5.6g2.4g4.4g0.8g
Valittu annoskoko36g35kcal2.8g1.2g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna18g18kcal1.4g0.6g1.1g0.2g
Arvot/100g100g99kcal7.9g3.4g6.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123168