Kidneypapu-pekoni-sipulihöystö

Pilko pekoni ja silppua sipuli.

Paista pekonia hetki pannulla.

Lisää sipulisilppu, kuullota.

Valuta pavuista vesi pois, ja lisää pannulle muiden ainesten joukkoon.

Paista höystöä miedolla lämmöllä, kunnes pavut ovat lämmenneet.

Mausta ripauksella mustapippuria, haluamillasi yrttimausteilla ja maun mukaan suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lilyah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, rainbow18g19kcal1.4g3.2g0.1g1.8g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]4.9g17kcal0.6g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g78kcal4.4g7.6g3.8g4g
Valittu annoskoko35g39kcal2.2g3.8g1.9g2g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal1.1g1.9g1g1g
Arvot/100g100g110kcal6.2g10.7g5.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249503