Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g11g24kcal1.2g1g1.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g14g4.8kcal0.2g0.9g0g0.2g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suolapähkinä 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g69kcal2.8g4.6g4.2g0.4g
Valittu annoskoko36g35kcal1.4g2.3g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g17kcal0.7g1.2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g98kcal3.9g6.5g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125