Punainen kanakastike

Pannun kuumenemaan öljyn kanssa.

Paista kanafilepalaset kypsiksi.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää Wokkivihannekset.

Paista 5-10 minuuttia.

Lämmitä desi vettä vedenkeittimessä tai mikrossa.

Seikoita siinä kanaliemikuutio ja kaada se soppaan.

Lisää samalla paseerattu tomaatti.

Tämän vaiheen voi jättää pois, mutta lisää juustoraaste.

Se sakeuttaa ja makustaa kastiketta.

Anna muhia pikkulämmöllä ainakin vartti.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikaleet (Kariniemen), annos 250g9g10kcal2.2g0g0.2g0g
Valkopippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g9g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Wok-vihannessekoitua Pirkka 450g8.4g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g4.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima1.4g5.5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g54kcal6g2.4g2.2g0g
Valittu annoskoko36g27kcal3g1.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna18g14kcal1.5g0.6g0.6g0g
Arvot/100g100g76kcal8.5g3.4g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334953