Porojauhelihakeitto

Ruskista jauheliha.

Keitä vesi ja lisää pestyt porkkanasiivut.

Lisää ruskistunut porojauheliha ja kasvikset.

Lisää fondi ja merisuola.

Piti olla ohjeessa merisuolaa, mutta koneelta ei löytynyt.

Keitä kypsäksi ja nauti ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 378 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Poronliha, paistettu 6g12kcal1.5g0g0.7g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g6.7g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g32kcal3.2g1.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko36g16kcal1.6g0.6g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g8kcal0.8g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g45kcal4.5g1.7g2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399305