Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi0.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Hirvenjauheliha oma saalis4.9g5.5kcal1.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g38kcal2.8g3.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko36g19kcal1.4g1.8g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna18g9kcal0.7g0.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g53kcal3.9g5.1g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221467