Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 10g23kcal1.8g0g1.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 18g3.3kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss1g3.5kcal0.2g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.2g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g0.5g2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g98kcal4.8g1.4g8.2g0.2g
Valittu annoskoko35g49kcal2.4g0.7g4.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g25kcal1.2g0.4g2.1g0.1g
Arvot/100g100g139kcal6.8g2g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275134