Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Kesäkurpitsa10g1.8kcal0g0.3g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g39kcal2.8g2.6g2g1g
Valittu annoskoko35g20kcal1.4g1.3g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna18g10kcal0.7g0.7g0.5g0.3g
Arvot/100g100g55kcal4g3.7g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462515