Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)2.7g7.4kcal0.8g0g0.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g7.8g29kcal0.7g4.9g0.7g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g10g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g116kcal7.2g11.6g4.4g0.2g
Valittu annoskoko35g58kcal3.6g5.8g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g29kcal1.8g2.9g1.1g0.1g
Arvot/100g100g165kcal10.2g16.4g6.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768