KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g17g23kcal2.7g0.4g1.2g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 10g15kcal0.3g3.2g0g0.1g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1.1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g8.4g5.7kcal0.3g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g89kcal6.8g9.4g2.8g0.2g
Valittu annoskoko36g45kcal3.4g4.7g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g22kcal1.7g2.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9.6g13.2g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396