Spagettivuoka

Keitä spagetti ohjeen mukaan.

Kuullota sipuli, lisää jauheliha.

Lisää sitten tomaattimurska, lihaliemikuutio ja mausteita maun mukaan, hauduta noin 10 min. Vispaa jauhot kylmään maitoon niin ettei jää paukkuja.

Kuumenna ja lisää suurin osa juustoraasteesta, anna kiehua 5 min. Lisää mausteita (paprika, valkopippuri).

Kaada uunivuokaan kerroksittain lihakastiketta, pastaa ja juustokastiketta.

Ripottele loppuraaste päälle.

Paista 200 C/30-40 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spagetti, keitetty, suolaton 4.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g7.7g2.7kcal0.1g0.5g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima3.1g12kcal0.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g78kcal5.6g5g3.6g0.2g
Valittu annoskoko35g39kcal2.8g2.5g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna18g20kcal1.4g1.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g111kcal7.9g7.1g5.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264522