Tanjan espanjalainen munakas

Kuullota oliiviöljyssä valkosipuli ja tomaattipyree.

Lisää tomaatit ja perunat, paista kunnes perunat saaneet väriä molemmilta puolilta.

Lisää päälle vatkattu muna-maitoseos.

Mausta suolalla ja oreganolla.

Pienennä levy ja anna munakkaan hyytyä valmiiksi.

Kun pinta lähes hyytynyt lisää päälle halutessasi edam-raaste ja pieniä nokareita pestoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tasetala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 2.8g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 9g5.2kcal0.2g1.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g1.9g5kcal0.5g0g0.3g0g
Pesto (Pirkka)0.5g2.9kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana71g76kcal4.4g3.6g4.6g0.4g
Valittu annoskoko35g38kcal2.2g1.8g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna18g19kcal1.1g0.9g1.2g0.1g
Arvot/100g100g108kcal6.2g5.1g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335092